Olemme Marika ja Jari Ojala, pariskunta Alahärmästä, etelä-pohjanmaalta. 

Perheeseemme kuuluu 4 lasta, joista 3 jo asuvat omillaan. Myös mummilassa käy vierailulla aika ajoin meidän ihana lapsenlapsemme Nita-tyttönen. 

Olen ammatiltani koulunkäynnin ohjaaja ja Jari puutarhuri evp. Ja nykyään täyspäiväinen ”kepo” joksi itseään tituleeraa 😆 (kepo= kennelpoika) 

Meillä molemmilla lapsuudessa on ollut koiria, niiden kanssa kasvettu ja eletty. Jarin perheeseen on kuulunut metsästyskoiria, ja itsellä ”rakkaudesta rotuun”saksanpaimenkoirat, luulin ettei muita voisi tulla ja olla, muitakun ”pitkis saksanpaimenet”. Kuinka väärässä olinkaan...

Jari kävi meistä ensimmäisenä kasvattajakurssin, 2006, ja silloin kasvatimme hänen kennelnimen, Kivivainion, alla pääsääntöisesti saksanpaimenkoiria ja muutama kk mäykkypentuekin tuli hoidettua maailmalle. Itse kävin kasvattajakurssin 2010, ja ensimmäinen corgipentue syntyi 2011. 

Meillä koirat saavat elää koirina, lemmikkeinä, ja niiden kanssa kuljetaan ja kierrellään näyttelyitä pitkin vuotta. Pääsääntöisesti kesällä toki enemmän. Silloin yhdistämme kaksi harrastustamme, karavaanailun ja näyttelyt. 

Jalostuskoiriin ja yhdistelmiin mitä teemme vaikuttaa koiran luonne eniten. Koiran ei saa ”pelätä elämää”. Sen täytyy kestää normaalia elämää ilman pelkäämättä /että meidän tarvitsee pelätä mitä koira tekee.  Toisena tulee terveys ja sitten vasta kauneus. Kaikki samassa koirassa olisi mahtava paketti ! 

 Tällainen pintaraapaisu meidän kenneltoiminnasta ja meistä,

tervetuloa meidän kennelsivuille !